Ordinær generalforsamling 2020

Les på engelsk
Når
11 mai, 2020
15:00 CET
Legg til i kalender
Hvor
The Hub/Telenor Expo Besøkssenter, Snarøyveien 30, Fornebu

Grunnet utbruddet av COVID-19 og for å minimere helserisikoen og overholde norske myndigheters retningslinjer, vil Telenor ASA iverksette tiltak i forbindelse med årets generalforsamling.

Fysisk oppmøte på generalforsamlingen innebærer en unødvendig helserisiko for aksjonærer og ansatte. Telenor ASA fraråder derfor sterkt mot at aksjonærer møter fysisk på generalforsamlingen, og oppfordrer i stedet til å avgi fullmakt eller benytte seg av muligheten til å forhåndsstemme og følge generalforsamlingen elektronisk. Det vil ikke bli tilbudt servering under generalforsamlingen.

Dersom det i lys av gjeldende smitteverntiltak ikke vil være forsvarlig å slippe alle fysisk fremmøtte aksjonærer inn i generalforsamlingslokalet kan selskapet eller møteleder sette begrensninger på antall tilstedeværende dersom det etter omstendighetene vurderes forsvarlig ut fra selskapets og aksjonærenes interesser.

Aksjonærer kan følge generalforsamlingen via live webcast på Telenors nettsider og sende inn spørsmål i forkant til ir@telenor.com innen fredag 8. mai 2020 kl 12:00.

Telenor vil følge myndighetenes retningslinjer, følger nøye med på situasjonen og vil iverksette ytterligere tiltak dersom nødvendig.

Se webcast

Vedtekter

Telenors vedtekter ble sist besluttet endret 11. mai 2020.

Les vedtektene for Telenor ASA