Account manager SME

Company
Telenor Sweden
Stockholm   11645 Sweden
Category
Sales & Customer Services
Type
Full Time
Apply here

About the position

Det här är vi
För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar.

Just nu stärker vi upp på företagssidan med flera Account Managers som kommer ingå i SME Inhouse Sales med stationering på Telenor huvudkontor i Solna. I rollen som Account Manager kommer du att bearbeta företagskunder på den svenska marknaden för att stärka vårt konto ytterligare i rätt riktning. Telenor är mitt i en pågående stark digital transformation och vi tror att alla på något sätt är innovatörer. Därför välkomnar vi medarbetare som tänker nytt, på sitt eget vis.

Vad du kommer att göra

Som Account Manager är din huvudsakliga arbetsuppgift att växa din kundbas genom uppsökande försäljning och utöver detta kommer du även ansvara för en befintlig kundbas. I nära dialog med kunden arbetar du aktivt med att förvalta, utveckla och stärka våra långsiktiga relationer. Du ansvarar för en personlig budget samt övergripande mål och arbetar med moderna säljverktyg inom datadriven försäljning.

Genom CRM verktyg agerar du som länk mellan kundinsikt och affär och möjliggör genom detta nya affärer och sätt att arbete framåt. På Telenor är försäljning och kundnöjdhet alltid i fokus och till din hjälp har du tillgång till vår inhouse support som hanterar stora delar av vårt administrativa arbete.

I rollen kommer du att aktivt arbeta med ditt personliga nätverk i syfte att skapa nya affärsmöjligheter och vi ser att du har ett proaktivt arbetssätt och ser till att ständigt hålla din kundbas uppdaterad. För oss på Telenor ser vi det som en självklarhet att du bidrar med din expertis och kunskap såväl i teamet som till kollegor i andra regioner. Du kommer ha en tät dialog med övriga Account Managers inom SME Inhouse Sales för att dela kunskap och ta vara på varandras erfarenheter och kunskaper.

Vem du är?

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet att arbeta mot företagsförsäljning. Du har kunskap rörande säljprocessen för B2B och brinner för att bygga långsiktiga relationer med dina kunder. Det är starkt meriterande om du har eftergymnasial utbildning (inget krav).

Vi ser att du har god datorvana och håller dig ständigt uppdaterad om nya verktyg som möjliggör och utvecklar ditt arbete. Genom kurser och webbaserade utbildningar tar du en aktiv roll i att själv utveckla dina kompetenser och ditt sätt att arbeta. Du drivs av att få vara en del i Telenors resa framåt och har ett stort intresse för företagsförsäljning.

Som person ser vi att du har en god initiativförmåga och god dokumenterad erfarenhet inom området. Du har god struktur i ditt arbete och har en vana vid att presentera statistik för ditt arbete mot ledare och grupp. Slutligen trivs du i ett företag med en snabbföränderlig miljö och gillar att hitta lösningar inför utmaningar som uppkommer längs vägen.

Vårt löfte
Vårt löfte Nyckeln till vår framgång är en balanserad arbetskraft. För att säkra det arbetar vi aktivt för att främja en arbetsmiljö där våra anställda får stöd och egenmakt inom alla sina arbetsområden. Vi lovar dig ett mänskligt företag som har hög vilja till självförbättring och att snabbt anpassa sig till en digitaliserad värld. Du välkomnas varmt in till ett skickligt team av professionella kolleger och utöver detta erbjuder vi även:

  • Ett flexibelt arbetssätt – ta en paus och träna på lunchen, förlägga din arbetstid så du kan lämna/hämta barn på förskolan. Så länge du och dina kollegor kan leverera det du ska så är friheten stor.

  • Utbildningsprogram så att du som medarbetare kan fördjupa din kunskap och bredda kompetensen.

  • Ett generöst hälsovårdspaket innehållandes exempelvis Give me a break-days, friskvårdsbidrag, tjänstepension och mycket mer.

Sök till oss idag
Om du tycker att det här låter intressant och vill höra mer, vänligen kontakta Tobias Bergman, tobias.bergman@telenor.se. Skicka inte din cv via mail, dessa kommer inte att utvärderas.

Sista ansökningsdagen: Vi utvärderar ansökningar löpande så var snäll och sök idag
Placeringsort: Solna
 

Bra att känna till

Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar.