Systemadministratör till Telenor

Company
droQjJY0Xirhng5nRU8yhJzvak4kiN/5O9biM8kCAA==
Karlskrona   37180 Sweden
Category
235VV5BzSOzkKV7BV0ONfd8DtqogSWlQAA==
Type
Full Time
Apply here

About the position

Det här är vi
För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar.

Nu söker vi en målmedveten och nyfiken medarbetare till vårt team på Telenor Networks Digital Infrastructure’s systemgrupp i rollen som Systemadministratör. Telenor är mitt i en pågående stark digital transformation och vi tror att alla på något sätt är innovatörer. Därför välkomnar vi medarbetare som tänker nytt, på sitt eget vis.

Vad du kommer att göra
Systemadministratör är en viktig roll inom Telenor Networks och du kommer ingå i ett erfaret team med bred och djup kunskap om många kritiska system som stödjer både det fasta och mobila nätet. Du kommer att vara den primära kontakten för flera olika mobila- och fastnäts IT-system med fokus inom områdena;

  • basstation-/ site-/anläggningsövervakning (t ex CCTV)
  • fältservice
  • systeminventering.

Olika system har lite olika leveransmodeller, vanligtvis sker förvaltningen och utveckling tillsammans med externa systempartners.

Du och teamet kommer att arbeta med allt från teknisk strategi, riskhantering, analys och design så väl som med felsökning, sårbarhetshantering och operativa uppgifter, alltid med fokus på en hög säkerhetsnivå. Du kommer att arbeta tillsammans med olika intressenter inom Telenor och bl a prioritera den tekniska ”backloggen”. Vi på Telenor jobbar utifrån ett agilt arbetssätt där vi lägger tid på gemensam planering och genomförande fyra gånger per år, vi kallar det ”rhythm”. Som systemadministratör kommer du också arbeta hands-on med både tekniska och icke-tekniska uppgifter.

Telenor är en global tjänsteleverantör som ger karriärmöjligheter och ett brett nätverk. Det är upp till dig hur långt du vill gå. Du kan förvänta dig spännande arbetsuppgifter med stor arbetsglädje.

Vem du är
För att trivas med ett arbete som Systemadministratör är du en person som tycker om att samarbeta med andra och gillar att ta ansvar för varierande systemadministrativa arbetsuppgifter. Det är många gånger ett omväxlande arbete där du ständigt får lära dig nytt. Vi delar med oss och lär oss av varandra hela tiden. Du har ett gott omdöme och intresse för att helheten ska fungera. Att kunna ha en bra dialog med användarna och beställarna av nya funktioner i de system du kommer vara ansvarig för är något som är viktigt.

Du kan snabbt ta till dig ny kunskap och omsätta i praktiskt arbete och är bekväm med att arbeta både självständigt och i grupp med att lösa uppgifter och problem som uppstår i den dagliga verksamheten. Du har en högskoleutbildning inom teknik/system eller motsvarade arbetslivserfarenhet och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och personlig lämplighet kommer att väga tungt vid tillsättningen.

Vårt löfte
Nyckeln till vår framgång är en balanserad arbetskraft. För att säkra det arbetar vi aktivt för att främja en arbetsmiljö där våra anställda får stöd och egenmakt inom alla sina arbetsområden. Vi lovar dig ett mänskligt företag som har hög vilja till självförbättring och att snabbt anpassa sig till en digitaliserad värld. Du välkomnas varmt in till ett skickligt team av professionella kolleger och utöver detta erbjuder vi även:

  • Ett flexibelt arbetssätt – vi tror på att flexibiliteten och friheten att välja var och när du levererar i ditt arbete bidrar till ökad prestation, engagemang och balans i livet. Vi tror också på styrkan i att vi är bättre tillsammans och att teamandan utvecklas när vi möts och interagerar med varandra, därför ser vi att våra kontor ska agera som magneter för samarbete, kreativitet och företagsanda.
  • Utbildningsprogram så att du som medarbetare kan fördjupa din kunskap och bredda kompetensen.
  • Ett generöst hälsovårdspaket innehållandes exempelvis Give me a break-day, friskvårdsbidrag, tjänstepension och mycket mer.

Sök till oss idag
Om du tycker att det här låter intressant och vill höra mer, vänligen kontakta Fredrik Bjarkå, Fredrik.Bjarka@telenor.se. Skicka inte din cv via mail, dessa kommer inte att utvärderas.

Sista ansökningsdagen Vi utvärderar applikationer löpande så var snäll och sök idag
Placeringsort: Karlskrona, Karlskoga, Malmö, Stockholm
 

Bra att känna till

Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar.