Palvelumuotoilija / Service Designer

Company
DNA
Helsinki   00620 Finland
Category
Corporate functions
Type
Full Time
Apply here

About the position

Etsimme DNA:n kuluttajaliiketoiminnan asiakaskokemuksen kehittämisen yksikköön kokenutta palvelumuotoilijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu Helsinkiin, mutta meillä voit työskennellä myös mutkattomasti etänä.

Tulet työskentelemään osana Palvelumuotoilu- ja asiakaskeskeisyystiimiä. Palvelumuotoilijana osallistut asiakaskokemuksen kehittämisen omiin sekä muun organisaation projekteihin. Tyypillisesti tiimin vastuulla olevat projektit ovat toiminteet ylittäviä ja end to end –asiakaskokemusta rakentavia. 

Muut yksikön tiimit keskittyvät mittaamiseen ja analysointiin sekä konseptien ylläpitoon ja kehittämiseen ja näiden tiimien kanssa teet tiivistä yhteistyötä. Oman yksikön lisäksi tärkeitä työkavereita löytyy erityisesti liiketoiminnoista (mobiili ja laajakaista & TV) ja asiakasrajapinnoista, mutta todennäköisesti lähes kaikkialta DNA:lla.

 Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

  • Suunnittelet ja toteutat asiakasymmärrys- / palvelumuotoiluprojekteja itsenäisesti, projektiryhmää johtaen tai suunnittelet ja toteutat muiden projektien asiakasymmärrys- / muotoiluvaiheita tai muita pienempiä kokonaisuuksia

  • Olet mukana projekteissa syntyneiden ratkaisujen toteutuksessa ja ylläpidossa sekä niiden kehityksessä

  • Koostat asiakasymmärryksestä erilaisia katsauksia tai taustoituksia päätöksenteon tueksi, projektien taustamateriaaleiksi tai muihin tarkoituksiin

  • Tuet yksikön muuta toimintaa, esimerkiksi analyysien yms. toteutusta omalla tietämykselläsi ja osaamisellasi

  • Työskentelet vuorovaikutuksessa paitsi sisäisesti, myös asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden sekä välillä myös yhteistyökumppaneiden kanssa

  • Olet osa asiakaskeskeisyyskyvykkyyden kehitystä.

Mitä voimme tarjota sinulle?


DNA:n Kuluttajaliiketoiminnan Asiakaskokemuksen kehittämisen yksikön yhden tiimin muodostavat palvelumuotoilijat. Tiimin vastuulla on asiakasymmärrys- ja palvelumuotoiluprojektien läpivienti sekä myös strategisesti tärkeä asiakaskeskeisyyskyvykkyys, jolla haluamme varmistaa koko organisaation asiakaskeskeisyyden tulevaisuudessa.

Me asiakaskokemuksen parissa työskentelevät innostumme muun muassa siitä, että palveluillamme on tärkeä yhteiskunnallinen merkitys ja laaja asiakaskuntamme mahdollistaa sen, että suunnittelemillamme ratkaisuilla pääsemme vaikuttamaan potentiaalisesti satojen tuhansien suomalaisten arkeen. Lisäksi DNA haluaa olla datan ja koneoppimisen edelläkävijä, myös palvelumuotoilutyössä pääset tekemään läheistä yhteistyötä DNA:n dataosaajien kanssa.

Työnantajalupauksemme mukaisesti tarjoamme sinulle inhimillisen ja omanlaisen työpaikan, jossa nopeus, rohkeus ja mutkattomuus näkyvät päivittäisessä arjessamme. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme ja arvostamme sinua juuri sellaisena kuin olet. Välittämättä iästäsi tai sukupuolestasi, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman.

Tavoitteenamme on olla erinomainen työpaikka kaikille DNA:laisille ja kehitämmekin jatkuvasti käytäntöjämme varmistaaksemme tämän toteutumisen.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.
 

Millaista työntekijää/uutta tiimiläistä me etsimme?

Etsimme henkilöä, jolla on tehtävään sopiva koulutus sisältäen palvelumuotoilun opintoja. Ydinosaamistasi ovat palvelumuotoilun ajattelutavat, työtavat ja menetelmät. Kiikarissa on ensisijaisesti kokeneempi palvelumuotoilun ammattilainen, joten sinulla on todennäköisesti jo kokemusta isojenkin projektien läpiviennistä, erilaisista projekteista ja käytännön laajaa kokemusta asiakasymmärryksen ja palvelu- ja businessmuotoilun metodeista ja niiden hyödyntämisestä.

Henkilönä saat innostettua muita mukaasi ja sinulla on kyky saada asioita puskettua eteenpäin.

Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Kiinnostuithan? Odotamme hakemustasi jo innolla!

Hakuaika päättyy 9.10.2023. Toivomme sinun liittävän CV:n lisäksi hakukirjeen. Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, tai haluat keskustella paikasta tarkemmin, voit ottaa yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön Niina Metsälään, 25.9. klo 15.30-16.30 ja 29.9. klo 8.30-9.30 p. 044 044 3250
 

DNA lyhyesti:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1 700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä DNA_fi, Facebookissa DNA.fi ja LinkedInissä DNA-Oyj.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.