System Specialist

Company
DNA
Helsinki   00620 Finland
Category
IT
Type
Full Time
Apply here

About the position

Haemme DNA:n Runko- ja IP-verkot -yksikön OCS-alustat ja Palvelut -ryhmään järjestelmäasiantuntijaa.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

 • Työtehtävä: System Specialist

 • Aloitus: Mahdollisimman pian

 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde

 • Sijainti: Helsinki & vapaa etätyö Suomessa

 • Haku päättyy: 11.6.2023

 • Lisätietojen antaja: Esihenkilö Vesa Olkkonen, vesa.olkkonen(at)dna.fi, p. 044 220 3232

TULEVA TIIMISI:

DNA:n OCS-Alustat ja Palvelut tiimissä tuotamme mobiiliverkon Prepaid ja Postpaid palveluita kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme. Olemme kehityksen kärjessä mobiiliteknologioiden osalta ja rakennamme muiden tekniikan tiimien kanssa tulevaisuuden verkkoja sekä palveluita, samalla ylläpitäen ja kehittäen nykyisiä. Teemme ja ohjaamme myös ohjelmistojen pienkehitystä osana palvelujärjestelmien kehittämistä. Tiimissämme on rautaisia osaajia, jotka kehittävät ja ylläpitävät vastuullamme olevia järjestelmiä. Työskentelemme ketterästi osana DNA:n eri kehitysjunia. Lisäksi olemme vahvasti mukana Telenorin pohjoismaisessa yhteistyössä, joten tässä tehtävässä pääset aidosti mukaan uuden kehittämiseen kansainvälisessä ympäristössä!

Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisilla palveluilla ja erityisesti palvelunlaadulla. Haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:


Järjestelmäasiantuntijana työskentelet osana Runko- ja IP-verkkojen Tuote- ja Palvelualustat -osastoa. Pääasiallinen tehtäväsi on DNA:n OCS/CHF, PCRF/PCF sekä näiden tukijärjestelmien ylläpito, viankorjaus ja pienkehitys. Järjestelmäasiantuntijana vastaat osaltasi verkon palveluiden laadusta, osallistut asiantuntijaroolissa kehitysprojekteihin ja kehitysjuniin sekä toimit tiiviissä yhteistyössä muiden tekniikan osastojen ja tiimien kanssa.

TOIVOTTU OSAAMISESI:

 • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus palvelinympäristöjen operointitehtävistä

 • sinulla on vahva osaaminen Linux-pohjaisten palvelimien ylläpidosta

 • IP-verkot ja niiden konfigurointi on sinulle tuttua puuhaa palvelimien puolelta

Seuraava osaamisalueet lasketaan myös eduksi:

 • osaamista Kubernetes/Docker ympäristöistä

 • aikaisempi kokemus matkapuhelinverkkojen OCS tai PCRF järjestelmistä

 • virtualisointitekniikat (VMWare)

 • mobiiliverkkojen perustiedot

 • ohjelmistokehitysosaaminen ja skriptaaminen (esim. Python, Perl, Shell script, PHP…)

 • relaatiotietokantojen osaaminen (SQL)

 • kokemusta testiautomaatiosta (esim. Jenkins, RobotFramework)

Etsimme henkilöä, jolla on tehtävään vaadittava tekninen koulutus tekniikan alalta (esim. AMK tietoliikenne tai tietotekniikka). Otat rohkeasti yhteyttä uusiin ihmisiin ja sinulle on luontevaa työskennellä asiantuntijatehtävässä. Olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja huolellinen. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on asenteesi sekä taidot oppia uutta. Arvostamme ennen kaikkea Let’s do it -asennetta.
 

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä lausuntoa turvallisuusselvityksestä.

Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Arvostamme jokaista työntekijäämme sellaisena kuin hän on – omanlaisenaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.  

  

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.  

  

DNA LYHYESTI:  

  

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1 700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä DNA_fi, Facebookissa DNA.fi ja LinkedInissä DNA-Oyj.