Software Developer

Selskap
Telenor Norway
Fornebu   1360 Norway
Kategori
IT
Type
Full Time
Søk her

Om stillingen

IT Telenor Norge søker etter en sulten og nysgjerrig frontend-utvikler.

Har du mot til å forandre og utfordre? Har du lyst til å utvikle de beste kundeopplevelsene i et av landets sterkeste fagmiljø?

 
I IT Telenor Norge jobber vi i autonome, kryssfunksjonelle team med både videreutvikling og drift. Gjennom innovasjon, ny teknologi, gode produkter og tjenester, jobber vi med å utvikle de beste løsningene for interne og eksterne brukere. Som et av Norges største IT-miljøer får man muligheten til å sparre med de beste hodene i hverdagen. IT Telenor Norge legger sterk vekt på læring og egenutvikling.

Vi leter nå etter en frontend-utvikler som ønsker å bli en del av vårt sterke utviklermiljø. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe tett sammen med de beste utviklerne, både interne og eksterne, som gir store muligheter for å bygge egen kompetanse og erfaring. Våre kryssfunksjonelle produktteam består av de flinkeste hoder på frontend, API, backend, test, UX i tillegg til produkteier og team coach. Du vil sammen med teamet ha ansvaret for å lage de beste kundereisene for våre 2,5 millioner kunder.

Vi søker deg som er opptatt av gode tekniske løsninger, samtidig som du har et fokus på sluttbrukers reise og opplevelse i webløsningene. Du vil bli gitt høy grad av tillit, og bør kunne være selvstendig, samtidig som du ikke er redd for å sparre med andre eller dele dine erfaringer, så vi sammen skape tjenester som overgår det kundene forventer av oss.
 

Vi tror du vil lykkes i rollen om du har erfaring med noen eller flere av teknologiene under. Vi forventer ikke at du kan alt, men at du er nysgjerrig på å lære.

 • Frontend: Vue, Nuxt, Node, Express, JavaScript/TypeScript, HTML & CSS, SEO, CMS, Unit Testing, WCAG
 • Integrasjon: Elasticsearch/Document Store, Redis/Memory Store, OAuth, REST API

Det er også en fordel med erfaring med teknologier og verktøy som:

 • Design System: Components Driven Design & Development, Design Tokens, Figma, Storybook
 • Drift & Plattform: Nginx, Azure, Kubernetes, Docker, Jenkins, CI/CD Pipeline, Snyk, SonarQube, Prometheus, Grafana
 • Verktøy: Git, Jira, Confluence

Å jobbe i Telenor handler ikke bare om å videreutvikle og skape viktige løsninger, men som Telenoransatt og fagspesialist vil vi at du skal utvikle deg, lære og ha en jobbhverdag der du opplever deg verdifull og trygg. Dette kan vi tilby deg:

 • Et arbeidsmiljø der tillit og kultur står helt sentralt. Du blir lyttet til og får støtte fra et lag med eksperter med høy yrkesstolthet innen ulike fagmiljøer. Du har alltid folk rundt deg som er villige til å strekke ut en hånd. I Telenor er folk det viktigste vi har, så det jobbes kontinuerlig og iherdig med å skape en kultur og et miljø der du skal ha det godt.
   
 • En smidig arbeidshverdag med full fleksibilitet til å jobbe der du ønsker. En velutstyrt digital rigg gjør det mulig å jobbe hjemme eller fra hytta når du vil - men vi har også superflotte lokaler og trives sammen, så det er skikkelig fint å møtes på jobb også!
   
 • Muligheten til å lære masse og skape en karrierevei i den retningen du ønsker. Telenor betyr utvikling for deg som har ambisjoner om å vokse og lære gjennom å ta ansvar og initiativ.
   
 • Som teknologer flest har du sikkert egne preferanser i forhold til arbeidsverktøy / -plattform og hos oss kan du selvsagt velge det som passer best for deg enten det er Mac, Windows eller Linux-basert.
   
 • Og så alt det som egentlig er hygienefaktorer: God lønn, svært gode ordninger for pensjon, forsikringer og foreldrepermisjon, juleferie og påskeferie i tillegg til vanlig ferie og firmahytter i hele Norge. Vi har idrettslag for alt fra cricket, padling, golf og yoga, treningssenter på jobb, og ikke minst en behagelig arbeidshverdag i topp moderne lokaler med sosiale soner, bibliotek med sjøutsikt, supre kantiner, kaffebarer og egen brygge for morgenbad om du liker sånt!


  Nyttig å vite:

 • Søknadsfrist: Snarest. Vi vurderer søknader fortløpende
 • Arbeidssted vil være Telenor Fornebu
 • For spørsmål rundt stillingen ta kontakt med: Håvard Østby  på +47 46 44 70 87.
 • Vi utfører bakgrunnssjekk av relevante kandidater via Semac AS
 • Stillingen krever sikkerhetsklarering