Software Engineer

Selskap
Telenor Norway
Fornebu   1360 Norway
Kategori
IT
Type
Full Time
Søk her

Om stillingen

Er du en erfaren backend-utvikler med mot til å forandre?

Telenor går gjennom en stor transformasjon der digitalisering og teknologiutvikling er nøkkelen til suksess. Vi søker deg som motiveres av å utvikle tjenester og produkter som gjør nordmenns digitale hverdag enklere, bedre og tryggere.

Vi jobber i autonome, kryssfunksjonelle team med både videreutvikling og drift. Gjennom innovasjon, ny teknologi, gode produkter og tjenester, utvikler vi de beste løsningene for interne og eksterne brukere. Som et av Norges største og mest kompetente IT-miljøer får man muligheten til å sparre med de beste hodene i hverdagen. IT Telenor Norge legger sterk vekt på læring og egenutvikling.

I møte med det digitale skiftet trenger vi nå flere dyktige teknologer som evner å se det store bildet. Vi trenger deg som kan ta eierskap til deler av prosessen, utfordre det etablerte og samhandle godt med andre i teamet om kontinuerlig forbedring.  

Som Software Engineer er du sentral i alle deler fra design, utvikling, integrasjon, testing og vedlikehold av programvare basert på smidig utviklingsmetodikk og DevOps-prinsipper. Du bør brenne for faget ditt og være god til å samarbeide med andre på tvers av en rekke fagfelt.

Hos oss står utstrakt bruk av skyteknologi, sikkerhet og personvern i høysetet. Du vil jobbe tett med produkteiere, designere og utviklere på tvers av team. Du jobber også tett på ulike fagmiljøer og målgrupper/brukere i omgivelsene. Du kan lede og veilede andre utviklere for å sammen lage applikasjoner som gjør en verdifull forskjell.

Hvis dette vekker din interesse, fortsett å lese!

Å jobbe i Telenor handler ikke bare om å videreutvikle og skape viktige løsninger, men som Telenoransatt vil vi at du skal utvikle deg, lære og ha en jobbhverdag der du opplever deg verdifull og trygg. Dette er noe av det vi kan tilby deg:

 • Et arbeidsmiljø der tillit og kultur står helt sentralt. Du blir lyttet til og får støtte fra et lag med eksperter med høy yrkesstolthet innen ulike fagmiljøer. Du har alltid folk rundt deg som er villige til å strekke ut en hånd. I Telenor er folk det viktigste vi har, så det jobbes kontinuerlig og iherdig med å skape en kultur og et miljø der du skal ha det godt.
 • En smidig arbeidshverdag med fleksibilitet til å jobbe der du ønsker. En velutstyrt digital rigg gjør det mulig å jobbe hjemme eller fra hytta når du trenger det - men vi har også superflotte lokaler og trives sammen, så det er skikkelig fint å møtes på jobb også!
 • Muligheten til å lære masse og skape en karrierevei i den retningen du ønsker. Telenor betyr utvikling for deg som har ambisjoner om å vokse og lære gjennom å ta ansvar og initiativ.
 • Som teknologer flest har du sikkert egne preferanser i forhold til arbeidsverktøy / -plattform og hos oss kan du selvsagt velge det som passer best for deg enten det er Mac, Windows eller Linux-basert.
 • Og så alt det som egentlig er hygienefaktorer: God lønn, svært gode ordninger for pensjon, forsikringer og foreldrepermisjon, juleferie og påskeferie i tillegg til vanlig ferie og firmahytter i hele Norge. Vi har idrettslag for alt fra cricket til padling, golf og yoga, treningssenter på jobb, og ikke minst en behagelig arbeidshverdag i topp moderne lokaler med sosiale soner, en av Norges beste kantiner og kaffebar.

Hvis du kan gi en tommel opp på disse spørsmålene bør du søke!

 • Har du god kjennskap til og erfaring med Java og Spring Boot? ..og kanskje Docker, Kubernetes, Microsoft Azure / AKS? Er du godt kjent med verktøy for bygging, deployment, automasjon og test i en CI/CD-pipeline med stikkord som Jenkins, Git, Gradle, Snyk, SonarQube, Helm, Argo.CD, Grafana, Prometheus? I så fall er du svært verdifull for oss! Kanskje har du relevant utdanning, eller dokumentert erfaring fra andre steder – vi er ikke så veldig opptatt av hvor du har lært det du kan.
 • Er du modig nok til å stille spørsmål og utfordre oss når du mener at vi tenker i gamle mønstre? Er du klar for en sentral rolle i en avdeling som søker å jobbe innsiktsdrevet og agilt? Vi skal pushe grensene for teknologi enten det er å skape bedre opplevelser for gamere gjennom redusert latency, bringe underholdningstjenester til kundene uavhengig av hvor de er, gjøre fjernoperasjoner mulig med lavere responstid eller utvikle tjenester vi per nå bare ser konturene av.  
 • Liker du folk? Er du nysgjerrig på hvordan kundene tenker? Og liker du å bygge relasjoner og gode team på arbeidsplassen slik at vi kan vokse, lære og sammen skape tjenester som overgår det kundene forventer av oss?

Da gleder vi oss til å bli kjent med deg!

Nyttig å vite:

 • Søknadsfrist: Snarest. Vi vurderer søknader fortløpende
 • Arbeidssted: Fornebu (Oslo)
 • For spørsmål rundt stillingen ta kontakt med:
  John Johnsrud - john.johnsrud@telenor.no / +47 402 04 300
 • Vi utfører bakgrunnssjekk av relevante kandidater via Semac AS
 • Stillingen krever sikkerhetsklarering