Account Manager SME

Company
Telenor Sweden
Stockholm   11645 Sweden
Category
Sales & Customer Services
Type
Full Time
Apply here

About the position

Det här är vi
För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar.

Telenor söker nu engagerade och erfarna Account Managers inom SME Stores till något av våra kontor i Göteborg, Malmö eller Stockholm. Vi söker dig som har erfarenhet inom försäljning och som brinner för att skapa affärsmöjligheter tillsammans med våra SME-kunder.

Vad du kommer att göra
Som Account Manager inom SME Stores kommer du att ha en viktig roll i att utveckla affärsmöjligheter med våra SME-kunder. Du kommer att arbeta med en portfölj av kunder och vara deras primära kontaktperson för att identifiera deras behov och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar deras verksamhet därför är det meriterande om du redan idag jobbar med Telenors SME portfölj.

Vem är du?
För att trivas i rollen behöver du ha förmågan att bygga relationer och ett starkt affärsmannaskap. Du ska vara självgående, proaktiv och kunna arbeta effektivt både självständigt och i team. Som person har du ett inre driv och en god initiativförmåga. Din sociala kompetens och förmåga att nätverka och bygga relationer i alla led är mycket god, och du har en god struktur i ditt arbete. Du värdesätter kvalitet före kvantitet i dina arbetsuppgifter och trivs i en föränderlig arbetsmiljö.
 

Vi ser att du har en dokumenterad erfarenhet av företagsförsäljning och en hög kunskap om säljprocessen för B2B. Vi ser också att du är van vid att arbeta med Office-programmen och har en god datorvana.

En eftergymnasial utbildning är meriterande.  

Vårt löfte
Vi på Telenor erbjuder en spännande arbetsmiljö där du kommer att vara en del av en större internationell organisation med möjlighet att växa och utvecklas. Vi har höga ambitioner för företagsmarknaden och kan därför erbjuda dig en spännande resa framåt.

Arbetet är flexibelt, vi vill att du ska kunna arbeta på något av våra kontor i Göteborg, Malmö eller Stockholm minst 1-2 gånger i veckan men ger också möjligheten att arbeta en del av din tid hemifrån, resor inom Sverige kan förekomma.

Vi erbjuder dig:

  • När du börjar hos oss får du en flygande start med onboarding i vår akademi Telenor Växa, som följs upp med utbildning och kompetensutveckling
  • Telenor arbetar kontinuerligt för förbättrad mångfald. Det är viktigt för oss att våra medarbetare återspeglar våra kunder. Telenor arbetar aktivt med att bygga team med mångfald samt inkludering
  • Goda förmåner så som friskvårdsbidrag och rabatter
  • Goda karriärmöjligheter.

Så om du är passionerad och driven inom företagsförsäljning och vill bli en del av Telenors resa att leverera förstklassig uppkoppling till våra företagskunder, ansök till rollen som Account Manager idag!

Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du få göra tester som fokuserar på din personlighet och dina färdigheter. Syftet med testerna är att vi på ett rättvist och objektivt sätt ska bedöma dina kompetenser i förhållande till tjänsten.

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande ledare Filip Nilsson på +4676-647 66 54.

Bra att känna till
Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar. 

Vi ser fram emot din ansökan!