Security Engineer

Selskap
Telenor Norway
Fornebu   1360 Norway
Kategori
IT
Type
Full Time
Søk her

Om stillingen

Telenor har i dag et av de største og mest spesialiserte sikkerhetsmiljøene i Norge som nå skal styrkes. I møtet med nasjonale og globale trusselaktører, trenger vi både de riktige verktøyene og ikke minst de riktige menneskene. Nå søker vi etter deg som vil være en del av Telenors førstelinjeforsvar og bidra til å videreutvikle og styrke vår sikkerhetssatsning.

Security Engineer

At vi lever i et av verdens mest digitaliserte land gir oss enorme muligheter, men også et stort ansvar. Som eier av kritisk infrastruktur håndterer Telenor 80 prosent av all datatrafikk i Norge, noe som krever at vi har sikkerhet grundig integrert i alle deler av vår virksomhet.

Telenor går gjennom en stor moderniseringsprosess der digitalisering og teknologiutvikling er nøkkelen. Vi søker deg som motiveres av å utvikle tjenester og produkter som gjør nordmenns digitale hverdag enklere, bedre og tryggere.

Vårt oppdrag er å bekjempe alvorlige digitale trusler mot Telenor og kundene våre. Som Security Engineer i Core Infrastructure blir du del av et team som sammen skal sørge for at vi har en teknisk plattform å jobbe på som lar oss løse vanskelige og sensitive analyse- og responsoppdrag i Telenor. Hovedansvarsområdene vil være å utvikle, forvalte og drifte klientplattformen til deler av organisasjonen. Gjennom dette vil du bidra til en sikker og smidig arbeidshverdag for kollegaer, og valg av løsning gjennom bruk av din erfaring og kompetanse.

Hvis du kan gi en tommellopp på disse punktene bør du søke!

 • God forståelse for teknologi og IKT-sikkerhetsutfordringer samt forståelse for det digitale trusselbildet.

 • Erfaring med drift og forvaltning av klientløsninger med Windows, Mac eller Linux operativsystem.

 • Erfaring med drift og forvaltning av OS og programvare deployment (Windows, Linux og Mac OS)

 • Erfaring med Endpoint Management software, som f.eks Ivanti, SCCM og Jamf

 • Du liker kontakt med teknisk kompetente brukere og er nysgjerrig på hvordan de tenker.

 • Du liker å bygge relasjoner og gode team på arbeidsplassen slik at vi kan vokse, lære og sammen skape tjenester som overgår det kundene forventer av oss.
   

Hvis dette vekket din interesse, fortsett å lese!

Å jobbe i Telenor handler ikke bare om å videreutvikle og skape viktige løsninger, men som Telenoransatt vil vi at du som fagspesialist skal utvikle deg, lære og ha en jobbhverdag der du opplever deg verdifull og trygg.

Dette kan vi tilby deg:

 • Et arbeidsmiljø der tillit og kultur er helt sentralt. Du blir lyttet til og får støtte fra et lag med eksperter med høy yrkesstolthet innen ulike fagmiljøer. Du har alltid folk rundt deg som er villige til å strekke ut en hånd. I Telenor er folk det viktigste vi har, så det jobbes kontinuerlig og iherdig med å skape en kultur og et miljø der du skal ha det godt.

 • En smidig arbeidshverdag med full fleksibilitet til å jobbe der du ønsker. En velutstyrt digital rigg gjør det mulig å jobbe hjemme eller fra hytta når du vil. Men, vi har også superflotte lokaler og trives sammen, så det er skikkelig fint å møtes på jobb også!

 • Muligheten til å lære masse og skape en karrierevei i den retningen du ønsker. Telenor betyr utvikling for deg som har ambisjoner om å vokse og lære gjennom å ta ansvar og initiativ.

 • Og så alt det som egentlig er hygienefaktorer: God lønn, svært gode ordninger for pensjon, forsikringer og foreldrepermisjon, juleferie og påskeferie i tillegg til vanlig ferie, firmahytter i hele Norge, idrettslag for alt fra cricket, padling og yoga, treningssenter på jobb – og ikke minst en behagelig arbeidshverdag i topp moderne lokaler med sosiale soner, bibliotek med sjøutsikt, supre kantiner, kaffebarer og egen brygge for morgenbad om du liker sånt!
   

Da gleder vi oss til å bli kjent med deg!

Nyttig å vite:

 • Søknadsfrist: Mandag 29. mai 2023.

 • For spørsmål om stillingen ta kontakt med rekrutterende leder Andreas Wahlberg, tlf. +47 995 45 010.

 • Arbeidssted vil være Fornebu eller Grimstad. For den rette kandidaten kan andre lokasjoner i Norge være aktuelt.

 • Vi utfører bakgrunnssjekk av relevante kandidater via Semac AS

 • Stillingen krever sikkerhetsklarering og fast ansettelse i Telenor Security forutsetter at du som søker blir klarert til HEMMELIG av norske myndigheter, og et eventuelt tilbud vil gis med dette forbeholdet.