Telenor söker butikssäljare till Västerås

Company
Telenor Sweden
Västerås   721 38 Sweden
Category
Sales & Customer Services
Type
Part Time
Apply here

About the position

Telenor söker Säljare på deltid, både extra men även någon på 100%, till butiken i Västerås

Vilka är vi?
Tillsammans, med hjärta, får vi saker att hända och människor att växa! Denna kompass beskriver hur vi inom Telenor agerar mot varandra, våra medarbetare och våra kunder. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för varje kund och göra det komplicerade enkelt i alla lägen. För att trivas i denna roll är det viktigt att du är bra på att avläsa kundens behov och kan hantera olika typer av människor. Telenor är mitt i en pågående stark digital transformationsresa och vi tror att alla på något sätt är innovatörer. Därför välkomnar vi medarbetare som tänker nytt, på sitt eget vis!

Vad vi erbjuder:

  • När du börjar hos oss får du en flygande start med onboarding i vår akademi Telenor Växa, som följs upp med utbildning och kompetensutveckling
  • Goda förmåner så som friskvårdsbidrag och rabatter
  • Goda karriärmöjligheter
  • Connect to Grow, vi har ett nätverk inom Stores där vi satsar på kontaktskapande, utveckling och erfarenhetsutbyte - för ökad mångfald.

Vem är du?
Som Butikssäljare på Telenor är du vårt ansikte utåt och vi sätter därför stort värde i att hitta dig som är nyfiken, serviceinriktad och en lagspelare. Du brinner för försäljning, mötet med kunden och är en otroligt bra lyssnare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med kundkontakt, till exempel kundservice och försäljning över telefon eller i butik. Det är också ett stort plus om du behärskar grunderna i säljteknik. För oss, liksom för dig, är det en självklarhet att teamkänsla och samarbete är en nyckel till framgång. Vi söker dig som har fyllt 18 år och behärskar svenska i tal och skrift. Det är viktigt för oss att våra medarbetare återspeglar våra kunder och därför arbetar Telenor aktivt med att bygga team med mångfald samt inkludering.

Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du få göra tre tester som fokuserar på din personlighet och dina färdigheter. Syftet med testerna är att vi på ett rättvist och objektivt sätt ska bedöma dina kompetenser i förhållande till tjänsten.

Anställningsform: Avtalad visstidsanställning, deltid vid behov 

Placeringsort: Västerås

Ansök: Sök tjänsten via länken nedan gärna redan idag, då vi anställer löpande. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan och skriv gärna om du är intresserad av att arbeta extra eller 100%.

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande ledare Andre Almstedt Molnar på +4676-647 62 43.

Bra att känna till:
Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidater för samtliga rekryteringar.
 

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer.