Trainee, Service Desk

Company
RhlWCxJjz9+LF26/lH/wLwpySgA=
Helsinki   00620 Finland
Category
Jx9B9sNzUHRjB1jL4DWqslP1AA==
Type
Full Time
Apply here

About the position

Etsimme viittä (5) teknisesti suuntautunutta ja oppimishaluista trainee-työntekijää DNA:n yritysasiakkaita palvelevaan Service Desk -yksikköön. Trainee-ohjelma alkaa 12 kuukauden määräaikaisella sopimuksella, jonka jälkeen pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan polun vakituiseen työsuhteeseen DNA:lle tilanteesta riippuen.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

  • Työtehtävä: Trainee, Service Desk

  • Aloitus: Mahdollisimman pian

  • Työsuhde: Määräaikainen, 12 kuukautta

  • Sijainti: Helsinki & Oulu

  • Haku päättyy: 23.10.2022

  • Lisätietojen antaja: Omid Rokhsatzadeh, omid.rokhsatzadeh(at)dna.fi, puh. +358 44 044 2779

TULEVA TIIMISI:

DNA:n verkonhallintapalvelut vastaavat yritysasiakkaidemme teknisten haasteiden ratkaisusta 24/7/365.

Teet töitä sertifioitujen tietoliikenne- ja tietoturva-asiointuntijoidemme kanssa, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja yhdessä sparrailu auttaa varmasti ratkaisemaan kiperimmätkin tietoliikenneongelmat. Työympäristömme tarjoaakin loistavan mahdollisuuden oppia ja kehittyä osana huipputiimiä!

Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

Tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella joko Helsingissä tai Oulussa. Tiimimme työskentelee 24/7-vuorokierrossa. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin klo 6-18 välille, mutta odotamme sinulta valmiutta myös myöhempien iltavuorojen ja yövuorojen tekemiseen.

TARJOAMME:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia, miten operoidaan uusimpia innovatiivisia tuotealueita tietoliikenteen saralla. Pääset mm. työskentelemään enterprise-tason palomuurin, reitittimien, kytkimien ja langattomien verkkojen parissa, yhdessä sertifioitujen asiantuntijoiden kanssa.

Trainee-ohjelman päätteeksi sinulle tarjotaan mahdollisuutta suorittaa valikoituja sertifiointeja, jolla vahvistetaan osaamisesi tietoliikennealalla.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:
Työnkuvaasi kuuluu ratkaista SLA:n piirissä olevien yritysasiakkaiden tietoliikenneongelmia, heidän käyttäessään viestintään, dataan, palvelinkeskuksiin ja yritysverkkoihin liittyviä palveluita. Tärkeimmät vastuusi ovat:

  • Uuden oppiminen ja opitun tiedon implementointi tosielämän tilanteisiin

  • Tukipyyntöjen käsittely itsenäisesti tai yhdessä tiimin kanssa

TOIVOTTU OSAAMISESI:

Etsimme henkilöä, jolla on tehtävää soveltuva koulutus tai mahdollisesti jo työkokemuksen kautta hankittua osaamista pohjalla. Voit myös olla opintojesi loppusuoralla oleva alalle suuntautuva tekijä, jolla on vahva halu viedä opittua käytännön tasolle ja oppia työn kautta lisää.

Sinulla on mielellään perusteet hallussa tietoliikenneverkoista (TCP/IP), otat rohkeasti yhteyttä uusiin ihmisiin ja sinulle on luontevaa työskennellä asiakasrajapinnassa. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on aktiivinen asenteesi sekä motivaatio uuden oppimiseen. Kaikkea ei tarvitse hallita valmiiksi, vaan panostamme vahvasti osaamisen kehittämiseen. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä sekä valmiutta vuorotyöhön.

Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.
 

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Haluamme arvostaa jokaista työntekijää sellaisena kuin he ovat – omanlaisinaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.