Företagsrådgivare Säljsupport - Customer Experience & Value Hub (CXV)

Company
Telenor Sweden
Karlskrona   37180 Sweden
Category
Sales & Customer Services
Type
Full Time
Apply here

About the position

Det här är vi
För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar.

Nu söker vi en driven och relationsbyggande medarbetare till vårt team CXV Retail Support i rollen som Företagsrådgivare Säljsupport. Telenor är mitt i en pågående stark digital transformation och vi tror att alla på något sätt är innovatörer. Vi välkomnar medarbetare som våga testa nytt, utmanar och vill vara med och driva förändring.

Vad du kommer att göra
I rollen som Företagsrådgivare Säljsupport kommer du att ingå i Customer Experience & Value Hub (CXV) som möter våra butiker och återförsäljare varje dag i telefon eller i digitala kanaler. Din roll blir att utveckla starka relationer med våra säljkanaler, skapa en hög förståelse för kundens verksamhet samt leverera en service i världsklass.
En nyckel för att lyckas i rollen är din förmåga att vara kommunikativ och handlingskraftig. Du behöver kunna identifiera behov samt effektivt hantera inkommande ärenden och problem. I rollen förväntas du att proaktivt erbjuda rådgivning till våra säljare genom en god förståelse för varje kunds avtal och behov.
Detta med fokus på resultat och effektivt samarbete med ditt team för att bidra till uppsatta produktionsmål och servicenivåer.


Dina arbetsuppgifter blir att:
•    Erbjuda effektiv support och rådgiving via telefon till våra säljkanaler
•    Jobba adminstrativt med äranden via mail eller digitala kanaler
•    Bidra till teamets produktionsmål & servicenivåer

Vid start får du en bred utbildning inom Telenors produkter & tjänster. Du kommer erbjudas möjlighet att utvecklas i din roll och du förväntas också att aktivt söka information i syfte att utöka ditt kompetensområde och förbättra uppdragets förutsättningar.


Vem du är
För att lyckas i rollen ser vi att du är ansvarstagande, lösningsorienterad och förändringsbenägen, med förmåga att arbeta självgående och resultatorienterat. Du har ett genuint intresse för service och trivs som bäst när du får utveckla en fantastisk kundupplevelse tillsammans med andra. Du har en inställning av att se möjligheter och att hela tiden själv vilja förbättras. 
Vårt löfte
Nyckeln till vår framgång är en balanserad arbetskraft. För att säkra det arbetar vi aktivt för att främja en arbetsmiljö där våra anställda får stöd och egenmakt inom alla sina arbetsområden. Vi lovar dig ett mänskligt företag som har hög vilja till självförbättring och att snabbt anpassa sig till en digitaliserad värld. Du välkomnas varmt in till ett skickligt team av professionella kolleger och utöver detta erbjuder vi även:


•    Ett flexibelt arbetssätt – vi vill främja balansen mellan jobb och fritid så utifrån vilka arbetsuppgifter du och ditt team har så är friheten stor. 
•    Utbildningsprogram så att du som medarbetare kan fördjupa din kunskap och bredda kompetensen.
•    Ett generöst hälsovårdspaket innehållandes exempelvis Give me a break-days, friskvårdsbidrag, tjänstepension och mycket mer.

Sök till oss idag
Om du tycker att det här låter intressant och vill höra mer, vänligen kontakta Hampus Zec. Skicka inte din CV via mail, dessa kommer inte att utvärderas.

Sista ansökningsdagen: 15 augusti
Placeringsort: Karlskrona

Bra att känna till
Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar.