Utvikler

Selskap
Telenor Norway
Oslo Norway
Kategori
IT
Type
Full Time
Søk her

Om stillingen

Det er tre gode grunner til å velge Telenor. Minst. 

Skal vi gjette, tror vi du vil synes at utrullingen av 5G er den beste grunnen til å bli med på telenorlaget akkurat nå. Vi skal pushe grensene for teknologi, enten det er å skape bedre opplevelser for gamere takket være redusert latency, gjøre fjernoperasjoner mulig med økt responstid eller utvikle tjenester vi per nå bare ser konturene av. 

Så tror vi at du vil sette overgangen til skybaserte tjenester på en god andreplass. I takt med at IT er blitt kjernen i Telenor, har vi økt satsingen formidabelt, og det blir ikke mangel på store utfordringer fremover. Å reimplementere systemer som har stått solid (av en grunn) siden 1974 med ny teknologi og greenfield på andre tjenester, får du ikke hvor som helst. 


Det kan også være at du har lyst til å jobbe i en virksomhet som tar i bruk agile metoder og jobber i små, autonome team (joda, vi gjør faktisk det), og samtidig har den enorme kraften som ligger i våre felles ressurser, ekspertise og rekkevidde. 

Om du er så vidt litt interessert, kan du jo sende oss en CV, så kan vi gi deg minst én god grunn til. Som at du liker å jobbe med frontend, gode kolleger? Grunnene er mange, men du må treffe oss til en prat for å få det fulle bildet.

Vi søker nå utviklere til en rekke stillinger, både som tech lead, fullstack, back-end, API, front-end, web, BigData Kafka og innen sikkerhet. 

Arbeidsoppgaver
Du vil inngå i et av våre mange DevSecOps-orienterte team. Hvilket team avhenger i stor grad av deg og din bakgrunn/erfaring, kompetanse og interessefelt - det finner vi ut av! Uansett hvilket team du blir en del av kan vi love en variert arbeidsdag med mange spennende og utfordrende problemstillinger å bryne seg på. Det som er sikkert, er at vi trenger deg som spør «hvorfor er det sånn rundt vanskelige løsningsvalg». Dere er selv ansvarlig for egen kode hele veien ut i produksjon, så i tillegg til utvikling av ny funksjonalitet må du regne med å bli involvert i både feilretting, videreutvikling, integrasjon, enhetstesting, monitorering og overvåkning m.m.


Kompetanse og erfaring

  • Det spiller ingen rolle hvor du har lært det du kan – kanskje har du relevant utdanning eller dokumentert erfaring fra andre steder (det trenger ikke være arbeidserfaring).

  • Vi bruker det meste av teknologier. De mest dominerende er Java (backend) og Vue (frontend) men er du god i noe annet er vi nysgjerrige på det du kan. Det viktigste for oss er at du elsker å programmere!

  • Gjerne erfaring med jobbing fra smidige prosesser etter DevSecOps-prinsipper

Personlige egenskaper
Dersom du er nysgjerrig og opptatt av læring, har du mye av det som trengs for å trives hos oss. Vi tror at de beste løsningene skapes i gode team og som er resultat av ulike perspektiv. Du må derfor like å samhandle med andre, både med kolleger som kan teknologi og tall, kode og kundebehov. 


Vi tilbyr

  • Dugelig med utfordringer og arbeidsmetoder du vil trives med

  • Et svært godt fagmiljø med eksperter innen hvert eneste felt

  • En såpass fleksibel arbeidsdag at det har fått et eget navn: SmidigDag

  • Avtalt og avsatt tid til videreutdanning og egenutvikling

  • Lønn, pensjonsordning, forsikringer og aksjespareprogram og andre goder som subsidiert trening, stort tilbud om hytter, foreninger og bedriftsidrettslag. 

Lurer du på prosessen rundt hvordan vi ansetter våre nye utviklere?
Prosessen handler om at vi skal se om dette kan være en god match for oss begge. Du vil møte mulig nye kollegaer og ledere i IT. De ønsker å bli bedre kjent med hvem du er og hvor din fagnysgjerrighet ligger. Samtidig blir du kjent med oss og hvilke muligheter vi har for deg - sammen skal vi finne ut hvor du kan passe og trives best. Kanskje er du nysgjerrig på to av våre DevOps-team? Da vil du treffe to av lederne. Valget om hvor er til syvende og sist ditt.