Tech Lead

Selskap
Telenor Norway
Fornebu   1360 Norway
Kategori
IT
Type
Full Time
Søk her

Om stillingen

Skal vi gjette, tror vi du synes at utrullingen av 5G er en av de beste grunnene til å bli med på telenorlaget akkurat nå. Vi skal pushe grensene for teknologi, enten det er å skape bedre opplevelser for gamere takket være redusert latency, bringe underholdingstjenester til kundene uavhengig av hvor de er, gjøre fjernoperasjoner mulig med økt responstid eller utvikle tjenester vi per nå bare ser konturene av.  

Det kan også være at du har lyst til å jobbe i en virksomhet som tar i bruk agile metoder og jobber i små, autonome team (joda, vi gjør faktisk det), og samtidig har den enorme kraften som ligger i våre felles ressurser, ekspertise og rekkevidde.  

Tech Lead er den faglige spydspissen for hvordan vi bruker Java og .Net teknologi i Telenor for å løse kunde-og forretningsbehov. Du vil virkelig få være med å sette retning på hvordan vi bruker disse teknologien og og kontinuerlig utfordrer oss til å ta i bruk ny teknologi for å levere de beste tjenestene og IT-løsningene raskere. 

Du vil jobbe sammen med et team av dyktige og faglig sterke utviklere og arkitekter. Leder for teamet er Elisabeth. Sjekk ut Linkedin profilen her hvis du lurer på noe.  

 

Arbeidsoppgaver 

Som vår nye Tech Lead vil du jobbe tett med arkitekter og utviklere for å sikre at teknologivalg og arkitektur henger sammen. Du støtter utviklere i løsning av oppgaver og bidrar til standardisering og automatisering. Vi mener du blir best i din rolle når du selv jobber aktivt med utviklingsoppgaver.  

Arbeidsdagen din vil være delt mellom å løse oppgaver i eget team, guide utviklere i andre team og lede/delta i fagforum for å sikre at teknologien effektivt støtter kundenes og forretningens behov, både i dag og i fremtiden. 

 

Kompetanse og erfaring 

  • Det spiller ingen rolle hvor du har lært det du kan – kanskje har du relevant utdanning eller dokumentert erfaring fra andre steder (det trenger ikke være arbeidserfaring). 

  • Det viktigste er at du har en dyp interesse for Java eller .Net og at du ønsker å ha en faglig ledende rolle på området 

  • Og du elsker å programmere!

  • Gjerne erfaring med jobbing fra smidige prosesser etter DevSecOps-prinsipper

Personlige egenskaper 

Dersom du er nysgjerrig og opptatt av læring, har du mye av det som trengs for å trives hos oss. Vi tror at de beste løsningene skapes i gode team og som er resultat av ulike perspektiv. Du må derfor like å samhandle med andre, både med kolleger som kan teknologi og tall, kode og kundebehov.  

 

Vi tilbyr 

  • Dugelig med utfordringer og arbeidsmetoder du vil trives med 

  • Et svært godt fagmiljø med eksperter innen hvert eneste felt 

  • En såpass fleksibel arbeidsdag at det har fått et eget navn: SmidigDag

  • Avtalt og avsatt tid til videreutdanning og egenutvikling 

  • Lønn, pensjonsordning, forsikringer og aksjespareprogram og andre goder som subsidiert trening, stort tilbud om hytter, foreninger og bedriftsidrettslag.