VASTUUNRAJOITUS

Näillä verkkosivuilla olevien tietojen ja asiakirjojen saatavuutta on rajoitettu sääntelyn johdosta. Teitä pyydetään lukemaan seuraavat tiedot ja antamaan seuraava vahvistus joka kerta siirtyessänne tarkastelemaan näitä rajoitettuja tietoja.

TÄTÄ MATERIAALIA EI OLE SUUNNATTU TAI SAATAVILLA HENKILÖILLE, JOTKA OLESKELEVAT, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI, KANADASSA, JAPANISSA, AUSTRALIASSA, ETELÄ-AFRIKASSA TAI HONGKONGISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA MAASSA, MISSÄ OSTOTARJOUS OLISI SOVELTUVAN LAIN VASTAINEN.

VAHVISTUS

Valitsemalla "Vahvistan" vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt kaikki yllä esitetyt rajoitukset ja suostut toimimaan edellä mainittujen rajoitusten mukaisesti ja vahvistat, että asuinpakkasi ei ole etkä tällä hetkellä oleskele Kanadassa, Japanissa, Australiassa, Etelä-Afrikassa, Hongkongissa tai missään muussa maassa, jossa tällainen levittäminen tai saatavilla olo on lainvastaista.

Tämä sivusto käyttää omia sekä kolmansien osapuolten evästeitä sivuston toiminnallisuuksiin sekä sivuston käyttöä koskevaan tiedonkeruuseen. Vahvistamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löydät tietosuojaselosteesta.