Head of Business Management

Company
Telenor Sweden
STOCKHOLM   11645 Sweden
Category
Sales & Customer Services
Type
Full Time
Apply here

About the position

Det här är vi
För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar.

Nu söker vi en ledare med lösningsattityd till vårat Business Management B2B team. Telenor är mitt i en pågående stark digital transformation och vi tror att alla på något sätt är innovatörer. Därför välkomnar vi medarbetare som tänker nytt, på sitt eget vis.
 

Vad du kommer att göra
Som ledare för Business Management B2B Telenor kommer du leda ett team med kvalificerade medarbetare som strävar efter att maximera kundvärde och lönsamhet.

Som enhet ska vi vara snabba till marknaden, lyhörda för kundernas utmaningar och behov, affärsorienterade samt ha förmågan att vara proaktiva i vårt sätt att bearbeta våra kunder.

Som ledare för Business Management, så är du ansvarig för Telenors erbjudandeportfölj inom Mobil och Bredband inklusive Hårdvara, SD-X, IoT och MPN. Som enhet ansvarar ni för att maximera P&L-utvecklingen och skapar tillväxt genom att utveckla affärsmodeller och erbjudanden. Ni ansvarar för den kommersiella strategin, prissättning, forecasting och uppföljning. Ni arbetar konceptuellt med målet att öka kundens engagemang och stärka vår lönsamhet. Rollen innefattar, förutom ett affärsansvar, även ett personalansvar för ca. 10 medarbetare.

Vi arbetar på en starkt konkurrensutsatt och snabbrörlig marknad där våra kunders förväntningar och behov hela tiden utvecklas. Vi söker därför dig som har ett kunddrivet och datadrivet förhållningssätt. Du arbetar aktivt för att hålla enheten uppdaterad om trender och möjligheter på marknaden. Detta innebär i praktiken att du är duktig på att fånga upp kundbehov och trender samt att genom analys av både interna och extern data skapa aktiviteter i våra olika kanaler som möter våra kunders förväntningar och maximerar segmentets intäkter.

Vem du är
Jag söker en person som har tidigare erfarenhet av kommersiell produktledning, affärsutveckling, paketering, erbjudande och prissättning. Din förståelse för marknaden inom IT/digitala/mobila tjänster är gedigen. Du bör ha tidigare ledarerfarenhet och en relevant akademisk examen. Som person är du motivationsskapande och coachande med ett genuint intresse av att utveckla andra.

Du har drivkraft och uthållighet i att driva enheten och Telenor framåt och gör detta genom nytänkande och kreativitet. Jag söker en förändringsledare som ser möjligheter där andra ser utmaningar, en person som är orädd, uthållig och som gillar att utmana status quo. Du har också en god förmåga till att, vid behov, växla från ett helikopterperspektiv till detaljnivå samt anpassa dig efter förändrade behov, förutsättningar och/eller prioriteringar.


Dina ledaregenskaper:

  • Du arbetar som ledare för att du älskar ledarskap, du har ett starkt intresse för att coacha, hjälpa och utveckla andra människor
  • Du har ett värderingsstyrt förhållande till ledarskap men är samtidigt prestigelös och beredd att arbeta operativt vid behov
  • Du är en stark kommunikatör både i tal och skrift
  • Du har en god analytisk förmåga och klarar av att göra komplexa uppdrag enkla och tydliga för dina medarbetare och andra stakeholders.
  • Du har lätt för att bygga och behålla goda relationer

Din erfarenhet:

  • Mycket god erfarenhet av kommersiell produktledning, affärsutveckling, paketering, erbjudande och prissättning - gärna med en koppling till telekom eller närbesläktad bransch
  • Gedigen erfarenhet och förståelse för marknaden inom IT/digitala/mobila tjänster Relevant ledarerfarenhet med god insikt i coachande ledarskap i en snabbrörlig miljö.

Intresserad?
Om du vill bli en del av mitt team och det blåa laget, sök jobbet.

Vårt löfte
Vi erbjuder dig en inkluderande arbetsplats där du kan vara den du är och där dina kunskaper och erfarenheter tas till vara. Vi tror på att kontinuerligt lärande är en förutsättning för att vi ska lyckas som individer och företag, och vill att du investerar tid i din egen utveckling.

Vi tror på att flexibilitet och frihet att välja var och när du levererar i ditt arbete bidrar till ökad prestation, engagemang och balans i livet. Vi tror också på styrkan i att vi är bättre tillsammans och att teamandan utvecklas när vi möts och interagerar med varandra på våra moderna kontor.

Vårt ledarskap bygger på förtroende. Genom att tydligt förmedla vart vi ska och vad vi vill uppnå möjliggör vi att du som medarbetare, eller del av ett team, hittar vägen dit. Vi erbjuder ett nära ledarskap som hjälper dig att lyckas. Våra beteenden genomsyrar vårt arbetssätt och hur vi är mot varandra – Always explore, Create together, Be respectful, Keep promises.

Sök till oss idag
Om du tycker att det här låter intressant och vill höra mer, vänligen kontakta Anne Hedberg anne.hedberg@telenor.se Skicka inte din cv via mail, dessa kommer inte att utvärderas.

Sista ansökningsdagen: 23 december men vi utvärderar applikationer löpande så var snäll och sök idag.
Placeringsort: Stockholm, Solna-Råsunda
 

Bra att känna till

Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar.