Senior utvikler

Selskap
Telenor Norway
Fornebu   1360 Norway
Kategori
IT
Type
Full Time
Søk her

Om stillingen

Brenner du for Java eller .Net bør du gripe denne muligheten, og bli en del av et sterkt fagmiljø i Telenor hvor du får fordype deg og gjøre en forskjell. Her vil du få nytte av din erfaring og tyngde som senior innen Java eller .Net, samtidig som du også får lære enda mer om det du er interessert i.

Skal vi gjette, tror vi du vil synes at utrullingen av 5G og Fiber er den beste grunnen til å bli med på telenorlaget akkurat nå. Vi skal pushe grensene for teknologi, enten det er å skape bedre opplevelser for gamere takket være redusert latency, gjøre fjernoperasjoner mulig med økt responstid eller utvikle tjenester vi per nå bare ser konturene av. 

Så tror vi at du vil sette overgangen til skybaserte tjenester på en god andreplass. I takt med at IT er blitt kjernen i Telenor, har vi økt satsingen formidabelt, og det blir ikke mangel på store utfordringer fremover. Å reimplementere systemer som har stått solid (av en grunn) over lang tid med ny teknologi og greenfield på andre tjenester, får du ikke hvor som helst. 

Det kan også være at du har lyst til å jobbe i en virksomhet som tar i bruk agile metoder og jobber i små, autonome team (joda, vi gjør faktisk det), og samtidig har den enorme kraften som ligger i våre felles ressurser, ekspertise og rekkevidde. 

Vi søker nå senior Java/.Net utviklere til flere av våre team som jobber med løsninger for å understøtte våre Fiber og TV kunder. Om du er så vidt litt interessert, kan du jo sende oss en CV, så kan vi gi deg minst én god grunn til.

Arbeidsoppgaver
Du vil inngå i et av våre mange DevOps-orienterte team. Hvilket team avhenger i stor grad av deg og din bakgrunn/erfaring, kompetanse og interessefelt - det finner vi ut av! Uansett hvilket team du blir en del av kan vi love en variert arbeidsdag med mange spennende og utfordrende problemstillinger å bryne seg på. Det som er sikkert, er at vi trenger deg som spør «hvorfor er det sånn?» rundt vanskelige løsningsvalg. Dere er selv ansvarlig for egen kode hele veien ut i produksjon, så i tillegg til utvikling av ny funksjonalitet må du regne med å bli involvert i både feilretting, videreutvikling, integrasjon, enhetstesting, monitorering og overvåkning m.m.

Kompetanse og erfaring

 • Minimum 5 års erfaring med utvikling med Java eller ASP.Net Core
 • Erfaring med Spring Boot 2, REST, SOAP, JDBC, RabbitMQ/AMQP, JUnit, Docker Kubernetes
 • Kjennskap til Micro-service arkitektur
 • Erfaring med å drifte og forvalte applikasjoner på Linux-baserte systemer
 • Kjennskap til følgende er en fordel: AKS, OpenShift, Helm, Jenkins/Bamboo, ArgoCD, PostgreSQL, MSSQL, SonarQube, Snyk, og Splunk
 • Gjerne erfaring fra å jobbe med smidige prosesser og DevOps/DevSecOps

Personlige egenskaper
Dersom du er nysgjerrig og opptatt av læring, har du mye av det som trengs for å trives hos oss. Vi tror at de beste løsningene skapes i gode team og som er resultat av ulike perspektiv. Du må derfor like å samhandle med andre, både med kolleger som kan teknologi og tall, kode og kundebehov. 
 

Vi tilbyr

 • Dugelig med utfordringer og arbeidsmetoder du vil trives med
 • Et svært godt fagmiljø med eksperter innen hvert eneste felt
 • En såpass fleksibel arbeidsdag at det har fått et eget navn: SmidigDag
 • Avtalt og avsatt tid til videreutdanning og egenutvikling
 • Konkurransedyktig lønn, god pensjonsordning, forsikringer og aksjespareprogram og andre goder som subsidiert trening, stort tilbud om hytter, foreninger og bedriftsidrettslag. 

Greit å vite

 • Har du spørsmål angående stillingen kan du kontakte Elisabeth Kletteli på telefon: +47 905 84 675 eller på mail: elisabeth-benedicte.kletteli@telenor.no
 • Arbeidssted er Telenor Fornebu
 • Søknadsfrist: Vi vurderer kandidater fortløpende
 • Vi utfører bakgrunnssjekk av relevante kandidater via Semac AS